Sezon ogórkowy w pełni. W związku z tym powstają przetwory na zimę. Brak czasu na haft. Przy okazji nie może zabraknąć przetworów z owoców. Tym razem maliny. Oprócz zapełniania słoików przygotowałam coś na teraz. Zainspirowałam się tymi przysmakami. W moim wykonaniu połączenie ciasta francuskiego, budyniu i malin wyglądało tak:
Mój obrazek tydzień temu:
Oraz obecnie.
Piękna hortensja! A babeczki... mmmmmm... ale mi się takich zachciało!
OdpowiedzUsuńMniam, mniam, pychotka:) U mnie lato to wlasnie sezon xxx:)
OdpowiedzUsuńJaki śliczny hafcik. Wyłania się piękna hortensja. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńMmmmm jak pysznie! Ja dziś piekę ciasteczka lawendowe, ale maliny uwielbiam! Ślinotoku dostałam:)
OdpowiedzUsuńhttps://saglamproxy.com
OdpowiedzUsuńmetin2 proxy
proxy satın al
knight online proxy
mobil proxy satın al
S6A7TN